Shindo ry:n koronaohjeistus

Shindo yhdistyksen yksi tarkoituksista on lisätä yhteisön terveyttä ja hyvinvointia ja näin meidänkin kuuluu kantaa vastuu yhteisestä terveydestä. Menetelmämme perustuu pääasiallisesti kosketukseen ja valitettavasti koronavirus tarttuu hyvin herkästi kosketuksen välityksellä. Shindossa hengitetään myös syviä hengityksiä, jotka tehostavat pisaratartunnan mahdollisuutta.

Hallituksen linjauksen mukaisesti ohjeistamme pidättäytymään ryhmäohjauksista ja koulutuksista ainakin 13.4. asti.  Tämän jälkeen seurataan yleistä ohjeistusta koulutusten ja tilaisuuksien järjestämisestä. Kehotamme suosimaan verkkokurssiopetusta, mikäli sellainen on mahdollista toteuttaa. Voit edelleen tarjota kehotyöskentelyä yksilöohjauksena tai hoitajana tehdä yksilöhoitoja.

Pyydä asiakkaistasi siirtämään hoitoaikaa (vähintään kahden viikon päähän), mikäli hän oireilee tai on ollut läheisessä kontaktissa oireilevien ihmisten kanssa. Jos sinulla on mitään flunssan kaltaisia oireita, jääthän kotiin lepäämään kunnes olet ollut muutamia päiviä täysin oireeton. Mikäli epäilet koronatartuntaa, olethan yhteydessä omaan terveysasemaasi.

Lue Shindo ry:n koronaohjeistus kokonaisuudessaan tästä.