Shindo-peruskurssi 30.3.-31.3. ja – lyhytkurssi 4.4. alkaen Jyväskyläässä – mukana Koko Suomi rennoksi-kampanjassa!

T
ule
 Shindo-peruskurssi 30.-31.3. Jybäskylässä
Shindon lyjytkyrssi 4.4. alkaen Jyväskylässä
Lue lisää facebookista  ja katso alla

Shindo-peruskurssi la-su 30.-31.3.

Aloita rentoutuminen Jomon-Shindo- rentoutusvenyttelyn peruskurssilla Jyväskylässä 30.-31.3.2019!
Haluatko harrastaa rentoutumista ja päästää irti jännityksistä? Jos kaipaat elämän leppoistamista, parempaa yhteyttä kehoon ja tunteisiin, keinoja löytää takaisin itseesi ja selättää stressiä, niin tältä kurssilta löydät juuri näitä työkaluja arkeen.

Japanista alunperin lähtöisin oleva Jomon-Shindo on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, joka on omaehtoista, lempeää tehokasta ja tuntuvasti rentouttavaa. Shindo -venyttely avaa tehokkaasti faskioita sekä lihasjumeja syvän hengityksen samalla aktivoiden vagushermoa.
Shindo on kokonaisvaltaista hyvinvointia, läsnäoloa, oman kehon kuuntelua, palautumista sekä rauhoittumista. Ota siis arjesta hieman aikaa itsellesi ja tule rentoutumaan!

Peruskurssilla tutustutaan kokonaisvaltaisesti rentouttaviin Shindo ja Jomon venytyksiin ja niitä tukeviin ja tehostaviin tukiotteisiin. Sen lisäksi kurssilla tehdään rentoutta ja vahvuutta tukevia harjoituksia sekä alustavasti tutustutaan myös Shindo-hoitamisen alkeisiin.

Kunto tai ikä ei ole este tällä kurssilla, sillä Shindo sopii kaikille oman kehonsa hyvinvoinnista ja hyvinvoinnin lisäämisestä kiinnostuneille.

Luvassa siis ihanan rento viikonloppu oman itsen huoltoa! Taitoja voit helposti soveltaa oman ja lähipiirin iloksi arjen lomassa.

Kurssi toteutetaan viikonloppukurssina.
Kurssin hinta 198,00€, sisältää todistusmaksun ja materiaalin.
Paikka: Jyväskylän Akupunktioklinikka Siriussilta, Yliopistonkatu 26, Jyväskylä
Aika: 30.-31.3.2019
lauantaina klo 11-17, sunnuntaina klo 9-15

Mikäli haluat opiskella Jomon-Shindo ohjaajaksi – voit peruskurssilla hyväksilukea yhden päivän ohjaajakoulutuksesta kahden vuoden sisällä suoritettuasi peruskurssin.

Ilmoittautumiset 22.3. mennessä p. 050 381 7440 tai sirkka@siriussilta.fi

Kouluttajana Sirkka Liias-Heikkinen
Siriussilta Oy – Jyväskylän Akupunktioklinikka
Yliopistonkatu 26 A, 40100 Jyväskylä
www.siriussilta.fi

Näytä vähemmän

Shindon lyhytkurssi 4.4. alkaen
mukaan Shindo-rentoutusvenyttelyn lyhytkurssille Jyväskylään huhtikuussa!
Haluatko harrastaa rentoutumista ja päästää irti jännityksistä? Jos kaipaat elämän leppoistamista, parempaa yhteyttä kehoon ja tunteisiin, keinoja löytää takaisin itseesi ja selättää stressiä, niin tältä lyhytkurssilta löydät juuri näitä työkaluja arkeen.Japanista alunperin lähtöisin oleva Shindo -rentoutusvenyttely on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, joka on omaehtoista, lempeää, tehokasta ja tuntuvasti rentouttavaa.

Shindo -venyttely avaa tehokkaasti faskioita sekä lihasjumeja syvän hengityksen samalla aktivoiden vagushermoa. Vagushermo on parasympaattisen eli kehoa rauhoittavan hermoston tärkein hermo ja se voidaan nähdä kehomme palautumisjärjestelmän pääkytkimenä. Se auttaa vähentämään stressiä, ahdistusta ja tulehduksia aktivoimalla parasympaattista hermostoa.

Shindo on kokonaisvaltaista hyvinvointia, läsnäoloa, oman kehon kuuntelua, palautumista sekä rauhoittumista. Ota siis arjesta hieman aikaa itsellesi ja tule rentoutumaan!

Neljän kerran lyhytkurssilla teemme rentouttavia ja lempeitä venytyksiä sekä rentoutusasentoja.

Kunto tai ikä ei ole este tällä kurssilla, sillä Shindo sopii kaikille oman kehonsa hyvinvoinnista ja hyvinvoinnin lisäämisestä kiinnostuneille.

Lyhytkurssin päivämäärät: torstaisin 4.4., 11.4, 18.4. & 25.4.
klo 19.15.-20.15

Hinta: 60€/ opiskelijakortilla alennettuun hintaan 55€.
Saat kurssin Early Bird – alennuksella, kun ilmoittaudut mukaan 3.3.2019 mennessä hintaan 55€. Voit maksaa kurssin laskulla ennen kurssin alkua tai käteisellä/kortilla paikan päällä ensimmäisen venyttelytunnin alussa.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7, Jyväskylä

Tarvitset mukaan vain lämpimät ja joustavat vaatteet, joissa on mukava lempeästi venytellä ja rentoutua.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Minimi osallistujamäärä on 8 hlö.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä p. 050 381 7440 tai sirkka@siriussilta.fi