Shindo-ohjaajakoulutus ja Jomon-Shindo-ohjaajakoulutus alkavat Jyväskylässä 2019

SHINDO-OHJAAJAKOULUTUS JA JOMON-SHINDO-OHJAAJAKOULUTUS ALKAVAT JYVÄSKYLÄSSÄ  2019

Perjantaisin sekä päivä- että iltakoulutuksina tammi-helmikuussa 2019!

Tervetuloa mukaan Shindo-ohjaajakoulutukseen 11pv tai yhdistettyyn Jomon-Shindo-ohjaajakoulutukseen 15pv.

Uudistunut Jomon-Shindo – ohjaajakoulutus yhdistää Shindon lempeät meridiaanivenytykset ja tuen Jomonin rauhoittaviin ja palauttaviin kierto-taivutusvenytyksiin, Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämää jatkumoa Shindolle. Yhdessä ne muodostavat ihania Shindo-flow-tunteja, joissa Jomon- ja Shindo- liikkeet vuorottelevat rennosti virraten.

Koulutuksen Shindo- ohjaaja-osuus toteutetaan perjantaisin 11pv:

päiväkoulutus perjantaisin klo 10-16, alkaen 8.2. 2019

iltakoulutus perjantaisin klo 16.30-21 alkaen 18.1.2019

yhdistettynä kokopäivän koulutuksena A+B pe klo 10-21, alkaen 8.2.

Sisältäen Jomon-Shindo- peruskurssin järjestämisen yhdessä:

Vaihtoehto 1. kahtena perjantaina 14.6. ja 28.6.

Vaihtoehto 2. viikonloppuna 15-16.6.

Jomon- ohjaajamoduli 4pv toteutetaan kahtena viikonloppuna 29.-30.6. ja 17.-18.8.2019.

 

Koulutuksen sisältö:

Jomon-Shindo-ohjaajakoulutus sisältää kaksi osiota;  Shindo-ohjaajakoulutuksen 11pv ja Jomon-ohjaajamodulikoulutuksen 4pv/ kahtena viikonloppua.

Yhdistelmäkoulutuksesta valmistuu Jomon-Shindo-ohjaajaksi elokuussa 2019.

 

Shindo- ohjaajakoulutusosio 11pv/ 5op:

Shindo- ohjaajan koulutukseen kuuluu rentoutustekniikoita, rentouden/jännityksen havainnointiharjoituksia sekä Shindon rentouttavat meridiaanivenytykset yksin ja parin kanssa. Koulutukseen kuuluu myös rentouttavia hoitoharjoituksia Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venytysten tehostamisessa että lempeissä tukiotteissa. Hoitotekniikoita harjoitellaan ohjaajakurssin aikana rentouden ja venytysten tukemiseen tarvittavan taidon oppimiseksi. Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle. Koulutuksesta on myös ;mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osio tässä vaiheessa.

 

Jomon-ohjaajan modulikoulutus 4pv/2 vkl:

Jomon-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo kehotyöskentelytunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat Shindo- ja Jomon- harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina. Ohjelmassa Jomon sarjat A ja B, Bon-seisontasarja ja istumasarja.

Jomon- ohjaajakoulutusmoduli toteutetaan kahtena viikonloppuna/neljänä lähipäivänä. Ensimmäinen osio on 29.-30.6. ja toinen 17-18.8.. Valmiit Shindo- ohjaajat voivat osallistua pelkkään Jomon-ohjaajamoduliin, jonka jälkeen saa Jomon-Shindo-ohjaajan valmiudet ja todistuksen.

 

Mihin koulutus antaa valmiudet ja oikeudet?

Jomon-Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon- ja shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksilö-ohjaukseen asiakkaille sekä Jomon-Shindo demojen, peruskurssien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Shindo -tavaramerkkiä toiminnan mainostamisessa.

 

Miten voit hyödyntää Jomon-Shindo-ohjaajan taitoja?

Menetelmiä voidaan soveltaa erilaisille ryhmille. Shindo-tunnit ovat mm. monien kansalaisopistojen, kuntosalien ja urheiluseurojen ohjelmistoissa ympäri Suomen. Shindoa voi käyttää myös mm. työyhteisöjen parissa, lasten ja nuorten oppimisen tukena, eri ammattien täydennyskoulutuksen osana, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tukena sekä vuorovaikutus-, itsetuntemus- ja tunnetyöskentelyssä. Koska menetelmällä on vahva aivopuoliskojemme yhteistyötä tukeva vaikutus, monet luovassa työssä tai opetusalalla toimivat ovat ottaneet sen käyttöönsä. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi ja käyttää Shindoa myös osana muuta ammattiosaamistaan ja työnkuvaansa.

 

Miten koulutus palvelee omaa ja läheisten hyvinvointia?

Koulutus toimii myös oman rentouden ja itsetuntemuksen prosessina. Jokaisessa koulutuspäivässä rentoudutaan, venytellään ja hoidetaan itseä, vastaanotetaan ja tehdään rentoutta tukevia hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitut hoitoharjoitukset on tarkoitettu kotikäyttöön ystävien ja perheen parissa. Koulutus antaa säännöllisen päivän omalle hyvinvoinnille.

 

Koulutuksen kesto:

Koulutuksen kesto on yhteensä 15 lähipäivää tammi-elokuun aikana 2019

Shindo-ohjaaja-osio sisältää 11 ja Jomon-ohjaajamoduli 4 lähipäivää sekä oman harjoittelun. Lähipäivät toteutetaan Shindo-osiossa perjantaisin;

A päiväkoulutus klo 10-16 ja B iltakoulutus klo 16.30-21. Iltakoulutus kulkee yhden koulutuspäivän edellä, joten halukkailla on mahdollisuus yhdistää kaksi lähipäivää C kokopäivän pitkäksi koulutuspäiväksi, jossa pidämme taukoja säännöllisesti (katso vaihtoehtoiset aikataulut alla).

Jomon-moduli toteutetaan kahtena viikonloppuna 4pv kesäkuun lopussa ja elokuussa. Valmistuminen on elokuussa.

 

Koulutuksen hinta:

124,00€/pv (sis- alv 24%):

Shindo-ohjaaja-osio 1364,00€ + Jomon-ohjaajamoduli 496,00€= 1860,00€ /

15 lähipäivää

+ näyttökoe 124,00 € koulutuksen päätteeksi näytön vastaanottavalle toiselle vastaavalle kouluttajalle

+ Jomon-Shindo-ohjaajan todistusmaksu 250,00 € (alv 0%) japanilainen sertifikaatti sekä.Shindo ry:n opintopistetodistus: Shindo ry laskuttaa

Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksen kokonaishinta: 2234,00€

Huom! Koulutuksesta on mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osuus 1688,00€ (sis. näyttökoe 124€ ja todistus 200€) tai valmiiden Shindo-ohjaajien pelkkä Jomon-ohjaajamoduli 746€ (sis. todistusmaksun 250€)

 

Koulutuspaikka:

Koulutukset pidetään Elelen tilassa, Jyväskylän keskustassa, Kauppakatu 28 a 53, sekä tarvittaessa myös muissa sovituissa tiloissa. Koulutuspaikka sijaitsee kahden korttelin päässä Matkakeskuksen juna- ja bussiyhteyksistä.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Katja Vuorela

Vastaava Jomon-Shindo–kouluttaja-hoitaja

p. 050-536 1996

info(at)elele.fi