Shindo®-ohjaajakoulutus alkaa Tampereella 16.-17.2.2019

 

Shindo®-ohjaajakoulutus (Shindo Assistant Instructor) Tampere

Kansainvälisen tason kriteerit täyttävä Shindo®-ohjaajakoulutus (Shindo Assistant Instructor) alkaa Tampereella helmikuussa 2019. Koulutukseen kuuluu 8 + 1 koulutuspäivää (8 x 5h + näyttö senseille) ja itsenäistä harjoittelua. Koulutus huipentuu itse lajin kehittäjän, sensei Kazuko Kuratomin tapaamiseen ja kansainväliseen sertifiointiin Virossa huhti-toukokuussa.

Ohjaajakoulutuksessa opetellaan perusvenytykset; niiden tukiotteet ja variaatiot ja tehdään omaan käyttöön tarkoitettuja hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitaan keskilinjaharjoituksia, löydetään eri variaatioita venytyksille ja omalle keholle sopivimmat tavat venytellä. Shindo-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata venyttelyryhmiä, workshopeja ja yksityisohjauksia asiakkaille. Koulutuksesta valmistunut, sensei Kuratomin sertifioima ohjaaja saa lisenssin toimia Shindo-ohjaajana – Shindo Assistant Instructor:ina – niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin. Lisenssi uusitaan joka toinen vuosi käymällä sensei Kuratomin koulutuksessa joko Suomessa, Virossa tai Japanissa.

Shindo-ohjaajakoulutus on perusta syventävälle vaiheelle, kouluttaja-/hoitajakoulutukselle, sekä Jomon-Shindo -koulutukselle, että Kuratomi Methodille.

HUOM! Tammikuun tutustumiskurssille osallistumalla saat hyväksiluettua yhden koulutuspäivän ohjaajakoulutuksesta. Myös muilla kouluttajilla/ohjaajilla suoritettu (todistus esitettävä) Shindo- tai Jomon Shindo Peruskurssi käy yhden koulutuspäivän hyväksilukuun.

Kurssin hinta: 1280 €, (sis.alv.24%) + näyttöpäivämaksu 150€ (sis.todistuksen) Virossa. Jokainen hoitaa itse omat näyttöpäivään liittyvät majoitus- ja matkakulut.
Kurssipäivien hintaan sisältyy kahvit/teet + pientä purtavaa.
Koulutuspäivät:  16.-17.2., 2.-3.3., 23.-24.3. ja 6.-7.4. + näyttöpäivä huhti-toukokuussa Virossa (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).

Kertaajat puoleen hintaan eli 80€/koulutuspäivä (sis.alv.24%)

Kouluttaja: Jomon Shindo PRO kouluttaja/hoitaja Laura Kokkonen

Ilmoittautumiset & lisätiedot: p. 0500303561 / Laura tai laura(at)spiriton.fi

Tutustu kouluttajaan täällä: www.facebook.com/shindohoitajakouluttaja ja www.instagram-com/shindohoitajakouluttaja

Tampereen Viikko Artikkeli: https://bit.ly/2CwqLoY