Muurlan opistolla Jomon-Shindo®-peruskurssi 9.-10.3.2019

Jomon-Shindo-peruskurssi auttaa löytämään yhteyden tunteisiin, tasapainottaa tunteita sekä aktivoi mielen ja kehon vuoropuhelua. Sen keskeisenä tavoitteena on synnyttää oivallus rentouden merkityksestä ja tarjota työkaluja kurssin osallistujan arkeen rentouden saavuttamiseksi.

Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Shindo auttaa myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Venyttelytunneilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu.

 

Kurssin sisältö

  • Tutustutaan kuuteen perusvenytykseen
  • Tehdään rentoutusharjoituksia
  • Opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön
  • Kurssisisältö antaa työkaluja omaan hyvinvointiin
  • Kurssi voi olla myös rentouttava loma venytellen ja hoidoista ja hyvästä ruuasta nauttien, ilman suorituspaineita
  • Kurssi on kokemuksellinen, shindon lempeän viestin tukema ”retriitti”
  • Mukaasi saat materiaalin, josta voit myöhemmin kerrata asioita

Ota mukaan
Venyttelyyn sopivat mukavat ja lämpimät vaatteet

Kenelle
Peruskurssilla syvennetään jo venyttelyryhmissä opittuja asioita, mutta kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin.

Hinta ja aika
9.-10.3.2019, la & su kello 10-15
Kurssimaksu 190€/hlö sisältää opetuksen, todistuksen sekä ruokailun kurssilla.
Kouluttaja
Kouluttajana Riitta Mursula-Innanen, KM, vastaava kouluttaja, Shindo ry

Majoitus
Opistolla on mahdollisuus edulliseen majoitukseen kurssipäivien välissä.

Ilmoittautuminen

 
Ilmoittaudu kurssille viimeistään 21.2.2019.
Vahvistamme kurssin toteutumisen sinulle sähköpostiisi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.