Kuratomi Method -koulutukset kesällä Jyväskylässä

Kuratomi Method

Jomon-Shindon helppous ja rentous on nyt shindon kehittäjän Sensei Kazuko Kuratomin uusimmassa menetelmässä.  Kuratomi Method – menetelmän koulutukset ovat avoimia kaikille. Voit opiskella menetelmää vapaassa järjestyksessä osakokonaisuus kerrallaan, menetelmässä on seitsemän osakokonaisuutta. Shindo-ohjaajana saat opit suoraan käyttöösi, rentouttaviin hoitoihin ja ryhmiisi. Jyväskylässä kesällä tarjolla seuraavat osakokonaisuudet:

 

Sonkyo venytykset

Aika: 11.-12.6. la- su klo 10:00-16.00 sekä 2.-3.7. la-su 10:00-16.00

Kahden viikonlopun (4 päivää) kokonaisuus siitä, miten lisätä liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa helposti erityisesti lantion, vatsan ja reisien alueelle. Sonkyo Strech on oma venyttelysarjansa, joka tehdään levosta käsin, kyljellään ja selällään. Nimen käännös onkin ”kyykky kyykky” koska siinä huomioidaan koko kehon eri linjojen liikkuvuus, jotta kyykky asento helpottuisi ja lantion alueen jännitykset laukeaisivat ja suuret lihasryhmät lantiossa, vatsassa ja jaloissa saisivat tilaa hengittää.

Se on erittäin lempeä venyttelytapa, jolla on laaja ja monipuolinen terveysvaikutus. Se hoitaa polvia, nilkkoja, lantion aluetta ja auttaa sisäelimiä asettumaan paikoilleen. Se on erittäin hyvä polvi- ja nilkkavaivoista kärsiville, ja siitä on ollut apua mm. MS taudin haittojen minimointiin.

 

Donguri ball

Aika: 18.-19.6. la ja su klo 10.00-16.00

Yhden viikonlopun (2 päivää) kurssi siitä, miten käyttää ”tammenterhopalloa”, Donguria, apuna Jomon Shindo rentoudessa. Puupallot vaikuttavat voimakkaasti hermoston tasapainoon. Sen avulla voi hoitaa epätasapainoa hermostossa ja lihaksistossa. Pallon avulla hermosto sekä herää että lepää ja rauhoittuu venytyksissä. Siksi se sopii hyvin erilaisiin uupumus- ja ylirasitustiloihin. Samalla se vahvistaa kehon keskustan voimaa ja rentoutta.

Viikonloppu sopii kaikille, eikä siihen vaadita ennakkotietoja menetelmästä. Kurssilaisilla on mahdollisuus hankkia ”tammenterhopallo” itselleen opiskelijahintaan.

 

Kursseilta saat: Opettajamme uusimmat venytykset, kurssimateriaalin, tukea venytyksiin, hoitoja itsellesi ja uusia taitoja hoitaa muita, iloa ja rentoutta ryhmänä toimimisesta!

Kustannukset: Koulutuksen hinta on 100e /päivä niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti, ammattilaisille koulutus on alvillinen. Tämän koulutusmaksun voi maksaa osina. Yhdistyksen laskuttama todistusmaksu, 100e, tulee Kuratomille.

Kouluttaja: Marja Kaskisaari, Leading Instructor in Kuratomi Method, Jomon-Shindo- hoitaja, -kouluttaja, Jomon-Shindo vastaava kouluttaja, psykoterapeutti

Koulutuspaikka: Keskustie 18 E34, 40100 Jyväskylä

Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen marja.kaskisaari@gmail.com.

Kysy lisätietoja ja paikkoja myös jo alkaneista tai jatkuvista kursseista Marjalta,

Olet lämpimästi tervetullut!