Kuratomi Method -koulutukset toukokuulla Jyväskylässä

VOIMAA VUODENAIKOIHIN!

Jomon-Shindon helppous ja rentous on nyt shindon kehittäjän Sensei Kazuko Kuratomin uusimmassa menetelmässä. 

Kuratomi Method -koulutukset ovat avoimia kaikille. Voit opiskella menetelmää vapaassa järjestyksessä osakokonaisuus kerrallaan. Koulutuksen opit saat suoraan käyttöösi rentouttaviin hoitoihin ja ryhmiisi.

Viikonloppukurssilta saat: Opettajamme uudet venytykset, niiden avulla opit tuntemaan kehoasi sisältäpäin ja opit siten uutta itsestäsi. Saat tukea venytyksiin ja opit tukemaan toisia. Saat hoitoja itsellesi ja taitoa hoitaa muita. Jokaiseen osakokonaisuuteen liittyy omat venytyksensä. Osakokonaisuudet ovat joko yhden tai kahden viikonlopun mittaisia. 

Kustannukset: Koulutuksen hinta on edullisempi niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti eli yhden viikonlopun hinta on 100 e per päivä eli yhteensä 200 e (ei Alv maksua). Ammattilaisille koulutusmaksu on alvillinen.

Kuratomille tulee lisäksi maksaa yhdestä osakokonaisuudesta 100 e, tämä on todistusmaksu. Menetelmässä on seitsemän osakokonaisuutta, joiden suorittamisen jälkeen olet menetelmän kouluttaja.  

Tasuki Gage – ’kimononauha’ tukee venytyksissä ja luo kehon ja mielen voima-akselin, myös mielen tiedostamattoman. Kurssilla valmistetaan oma Tasuki Gage (1 viikonloppu).

Donguri ball – ’tammenterho’ eli soikean puupallon avulla puupallon avulla jomon ja muita venytyksiä, hermosto herää, lepää ja rauhoittuu venytyksissä (1 viikonloppu)

Sonkyo Strech – ’kyykky’ -venytykset levossa hoitavat erityisesti lantion seutua, polvia ja nilkkoja ja auttavat sisäelimiä hengittämään ja asettumaan paikoilleen – laaja ja monipuolinen terveysvaikutus (2 viikonloppua)

Yutanpo – ’lämminvesipullo’ hoitaa lempeästi erityisesti lymfaa ja lujittaa äidinrakkauden kokemusta (1 viikonloppu)

Nail method – ’tikkumenetelmä’ kaikkeen hoitamiseen erityisesti kynsiin ja ääreishermoston kuntoutukseen (2 viikonloppua)

Koulutukset: lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16 

TOTEUTUNEET KOULUTUKSET

11. – 12.12.2021 Yutanpo

Vuosi 2022

1. – 2.1.2022 Tasuki Gage

12. – 13.2. Sonkyo Strech, (1. koulutusviikonloppu)

19. – 20.3. Donguri ball 

16. – 17.4. Sonkyo Strech, (2. koulutusviikonloppu)

TULEVAT KOULUTUKSET

14. – 15.5. Nail method, (1. koulutusviikonloppu)

2. – 3.7. Nail method, (2. koulutusviikonloppu)

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat: 

Avaruus uinti – jaloilla hoitamista, 2 viikonloppua

Coco method – lapaluiden rauha, 2 viikonloppua

Kouluttaja: Marja Kaskisaari, Leading Instructor in Kuratomi Method, Jomon-Shindo- hoitaja, -kouluttaja, Jomon-Shindo vastaava kouluttaja, psykoterapeutti

Ilmoittaudu: Marjalle p. 0504120552 tai sähköpostitse: marja.kaskisaari@gmail.com 

Sitova ilmoittautuminen viikkoa ennen kurssin alkua. 

Koulutuspaikka: Keskustie 18 E34, U-kerros, 40100 Jyväskylä

Olet lämpimästi tervetullut!