Kuratomi Method koulutukset Jyväskylässä 2023

Kuratomi Method koulutusviikonloput Jyväskylässä 2023

Oletko kiinnostunut Kuratomi menetelmästä, hoitamisesta läsnäololla rentoutuen?

Kuratomi menetelmän opinnot ovat rentouttavia jomon-shindo viikonloppuja, joissa opetellaan uusia taitoja opettajamme sensei Kuratomin menetelmän avulla. Voit osallistua mihin tahansa osakokonaisuuteen vapaassa järjestyksessä. Menetelmä on tehokas ja helppo omaksua, se perustuu jomon-shindo jatkumolle, etkä tarvitse sitä varten aikaisempia opintoja.

Kurssilta saat:

Tukea venytyksiin, hoitoja itsellesi, uusia taitoja hoitaa itseäsi ja muita, kurssimateriaalin sekä iloa ja rentoutta ryhmästä! Jomon-shindo ohjaajana voit viedä kaiken oppimasi jomon-shindo tunneille.

Kurssit toteutetaan viikonloppukurssina la (klo 11-17) ja su (klo 10-16) Jyväskylän keskustassa, hyvän olon ”Maatalossa”.

Tulevat kurssit:

Syyskuu: 16.-17.9. Avaruus kävely/uinti, Spacewalk (2 viikonlopun kurssi, toinen osa ilmoitetaan myöhemmin)

Marraskuu: 18.-19.11. Kynsi menetelmä, Nail Method (2 viikonlopun kurssi, toinen osa ilmoitetaan myöhemmin)

Joulukuu: 30.-31.12. Kuumavesi pullo, Yutanpo

 

Donguri ball -’tammenterho pallon’ eli soikean puupallon avulla tuetaan erityisesti luustoa, lihaksistoa ja hermostoa. Menetelmä antaa mahdollisuuden syvään rentoutumiseen jomon-shindo venytyksissä palauttaen hermoston tasapainoa. (2 päivää)

Tasuki Gage – ’kimono nauha’ tukee venytyksissä luoden kehon ja mielen voima-akselin, samalla luoden yhteyttä mielen tiedostamattomiin voimavaroihin. Kurssilla valmistetaan oma Tasuki Gage (2 päivää).

Spacewalk – ’avaruus kävely’ on jaloilla hoitamista. Venytykset ja hoidot tukevat levosta käsin. Rentoudumme futonilla suurimman osan aikaa aktivoiden erityisesti jalkoja ja lantiota, aivan kuin kävelisimme avaruudessa tai olisimme uimassa. (4 päivää)

Nail method – ’kynsi menetelmä’ (tai ’tikku menetelmä’) on meditatiivinen venyttelyn ja hoidon muoto, jota käytetään kynsiin, varpaisiin, sormiin, korviin ja koko kehon hoitamiseen, erityisesti ääreishermoston kuntoutukseen, kivunlievitykseen ja tasapainon saavuttamiseen. (4 päivää)

Yutanpo – ’kuumavesi pullo’ hoitaa lempeästi erityisesti lymfaa ja lujittaa äidinrakkauden, hyväksyvän rakkauden, kokemusta. (2 päivää)

Paikka:

Maatalo, Kauppakatu 19 D, 3. krs. Jyväskylä

Hinta:

Hinta on alempi niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti: yhden viikonlopun hinta on 100e/ per päivä eli yhteensä 200e. Ammattilaisille edelleenkin alvillisena 100e/ päivä + alv (24%).

Kuratomille maksetaan todistusmaksu 100e kunkin osakoulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen:

Mielellään viikkoa ennen kurssin alkua p. 0504120552 tai marja.kaskisaari@gmail.com /Marja Kaskisaari, psykoterapeutti, Jomon-Shindo vastaava kouluttaja ja -hoitaja, Kuratomi Method kouluttaja

Olet lämpimästi tervetullut lepäämään ja elpymään!