Kesäpäivät Rautalammilla 8-9.6.

Tuuppa emäpitäjjää perreines vetäsemmaa ranka lötköks ja mielj kevveeks! 

Ihhaillaan samontein kuanista Suome suvvee ja lainein liplatusta aaringon laskiissa!

Eli

Tule kokemaan Shindoa ja luontoa Rautalammille (https://www.rautalampi.fi/

Voit ottaa mukaan perheesi ja osallistua itsellesi sopivalla tavalla kesäpäivien ohjelmaan. Tällä kertaa kokoonnumme jäsenten toiveesta Suomessa. Kesäpäivät on tarkoitettu kaikille kouluttautuneille ja sisältävät myös kaikille avoimia ohjattuja tuokioita. Ohjelma on väljä ja sisältää rentoa yhdessäoloa. Kesäpäiviltä saat mukaasi yhteistä läsnäoloa, shindon jakamista ja vinkkejä luonnossa shindoiluun.

Kesäpäiville on varattu kirjaston Kivijalka-tila, mutta säiden salliessa voimme shindoilla myös ulkona ja Etelä-Konneveden kansallispuistossa, minne. on n 11 km. Ruokailuihin ja majoitukseen järjestetään edullisia yhteisvaihtoehtoja, mutta voit järjestää majoituksen ja ruokailut itsellesi sopivalla tavalla. Rautalammin kylällä on kaksi ruokakauppaa ja hyviä ruokailupaikkoja.

Hinta: 

Ohjelma: 0e/jäsenet ja vapaaehtoinen maksu/ei jäsenet. 

Kaikille kiinnostuneille avoin osuus: Kalajan kierros shindoillen 5e/hlö

Ruokailu ja majoitus itse kustantaen. 

Alustava ohjelma: (muutokset mahdollisia)

Lauantai 8.6.  

  • n klo 13 yhteinen keittolounas 
  • kehotyöskentelyä/hoitovaihtareita
  • klo 16.30 -17.30 Halipysäkki, avoin kaikille. Lisätietoja avoimesta tapahtumasta täällä.
  • n klo 18 alkaen vapaamuotoinen yhteinen rantasaunailta ja salaattibuffa Einen rannassa

Sunnuntai 9.6.

  • klo 9.00 Kaikille kiinnostuneille avoin Kalajan kierros, reitin varrella yhdessä shindoillen. Esteetön reitti (n 1 km) lammen rannalle kodalle. Kierros kokonaisuudessaan n 4 km ja sisältää nousuja ja laskuja. Lisätietoja avoimesta tapahtumasta täällä.
  • nuotiolounas lammen rannalla kodalla
  • kehotyöskentelyä/hoitovaihtareita, päivän lopettelu n klo 14.00

Paikka:
Rautalampi, Kirjaston kivijalka, Rautalammintie 4

Sään salliessa luonnossa.

Saapuminen: 

Pääset paikalle myös julkisilla kulkuneuvoilla. Lähin rautatieasema on Suonenjoella ja Onnibussit pysähtyvät Koskelossa 9-tien varrella. Kimppakyydit järjestyvät tarvittaessa. Ilmoita kyydin tarpeesta tai mahdollisuudesta tarjota kimppakyyti ilmoittautumislomakkeella.

Mukaan tarvitset: 

Ota oma hoitoliina ja varvassukat. Jos saat helposti mukaan niin myös peitto, tyynyjä sekä alusta tai useampikin jos kulkee hyvin mukana. Ulkona shindoiluun ja retkeilyyn säänmukaiset varusteet ja tukevat itsellesi miellyttävät kengät. 

Majoittuminen: 

Laukkarisen Einen rantamökissä, aitassa ja päätalossa omin liinavaattein ja aamu-/iltapaloin majoitus 20 e/yö.  Teltta-/riippukeinupaikat maksuttomia. Maksu paikan päällä käteinen/mp. Lisätietoja ja varaukset p. 0409604848

Kaupallista majoitusta on tarjolla mm. Törmälässä, Rämäkällä, Majatalossa ja Korholan kartanossa.

Ruokailut:

Mahdollisuus lämmittää ja säilyttää kylmässä omia ruokia. Lounaat ja päivällinen järjestetään yhteisruokailuina, joihin voi halutessaan osallistua. Lounaat 10e ja päivällinen 15e. Maksu käteisellä/mp.


Ilmoittautuminen: Maanantaihin 31.5. mennessä tällä lomakkeella

Lisätietoja: 

Ohjelmasta, liikkumisesta tms. Ingalta, taika.askel@gmail.com 

 

Seuraa tiedotusta myös jäsentiedotteissa ja fb-ryhmässä. Voit kutsua mukaan kollegoita ja avoimiin tuokioihin myös menetelmästä kiinnostuneita ja harrastajia.