Kesäpäivät Pärnussa 28.-31.7.2022

Viime vuosien aikana yhteiset Kuratomi jomon-shindo -tapahtumat ovat olleet tauolla ja keho kaipaa jo kosketuksen kohtaamista ja yhdessä tekemistä. Vuoden alussa pyysimme teitä säästämään heinäkuun viimeistä viikonloppua yhteiselle tapaamiselle kesäpäivien merkeissä. Saimme kutsun Itämeren toiselta puolelta Virosta yhteistapaamiseen. Haluamme käyttää tämän tilaisuuden ja nähdä pitkästä aikaa myös eteläisiä shindo-yhteisön jäseniä ja pidämmekin kesäpäivät Ahvenanmaan sijaan Virossa, hiekkarantaisessa Pärnussa.

Järjestämme kesäpäivät yhdessä virolaisten kanssa Pärnussa ja pidensimme niiden kestoa torstaista sunnuntaihin. Ohjelmassa on ohjattuja kehotyöskentelyhetkiä aamu- ja iltapäivisin. Vapaa-aikaa voimme viettää yhdessä syöden ja Pärnusta nauttien. Kesäpäivät ovat luonteeltaan rennon vapaamuotoiset – voit osallistua joko yhdelle tai vaikka kaikille neljälle päivälle. Ohjelma paikan päällä on maksuton. Matka Pärnuun on omatoiminen eli matkat, ruokailut ja yöpymiset järjestät itse. Tarvittaessa voit yöpyä kehotyöskentelytilassa, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Toivottavasti näemme isolla ja iloisella porukalla Pärnussa!

 

 

Matka: Omatoiminen ja -kustanteinen
Työpajat: Maksuttomat
Paikka: Keha ja Hinge Keskus. Ringi 11, Pärnu Eesti

Näiden linkkien takaa apua omatoimisen matkan järjestämiseksi:
Laivamatka hotellipaketit Pärnuun (sisältää laivamatkan, kuljetuksen ja hotellin)
Pelkkä laivamatka Helsingistä Tallinnaan
Airbnb yöpyminen Pärnussa
Linja-autoyhteydet Tallinnasta Pärnuun

Yhteyshenkilönä kesäpäivien järjestelyistä vastaa:

Rauli Pitkänen, puheenjohtaja@shindo.fi

 

Jos korona-aikana et ole uusinut passia tai henkilökorttia, niin ehdit sen vielä tekemään ennen matkaa! Suosittelemme käyntiä poliisiasemalla ilman ajanvarausta, koska aikoja voi olla vaikea saada. Jos passi tai henkilökortti on  voimassa, mutta vanhenee ennen matkaa – saat uusittua sen helposti sähköisesti. HUOM! ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.