Kesäpäivät 2023 Viron Pärnussa

Kesäpäivät Viron Pärnussa 21.-23.7.2023

Kiitos osallistuneille!

Kesäpäiväperinne Virossa, upean hiekkarantaisessa ja tunnelmallisessa Pärnussa saa jatkoa! Viime kesänä oli paljon innostuneita ja iloisia shindoilijoita kohtaamassa, nauttimassa ja oivaltamassa toisiltaan.

Järjestämme kesäpäivät yhdessä virolaisten kanssa Pärnussa perjantaista sunnuntaihin. Vastaavat kouluttajat aloittavat jo torstaina. Ohjelmassa on ohjattuja Kuratomi Jomon Shindo kehotyöskentelyhetkiä sekä virolaisten että suomalaisten ohjaamana. Tarkempi ohjelma julkistetaan lähempänä.

Vapaa-aikaa voimme viettää yhdessä syöden ja Pärnusta nauttien. Kesäpäivät ovat luonteeltaan rennon vapaamuotoiset – voit osallistua joko yhteen tai useampaan workshoppiin. Ohjelma paikan päällä on maksuton. Matka Pärnuun on omatoiminen eli matkat, ruokailut ja yöpymiset järjestät itse. Tarvittaessa voit yöpyä kehotyöskentelytilassa, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Yhteyshenkilönä kesäpäivien järjestelyissä toimii Satu Makkonen, shmakkonen@gmail.com

Ilmoittautuminen: Alustava ilmoittautuminen tästä linkistä löytyvällä lomakkeella.

 

Toivottavasti näemme isolla ja iloisella porukalla Pärnussa!

 

Matka: Omatoiminen ja -kustanteinen

Työpajat: Maksuttomat

Paikka: Keha ja Hinge Keskus. Ringi 11, Pärnu Eesti sekä sali osoitteessa Ringi 3. Salit tarkentuvat lähempänä.

Näiden linkkien takaa apua omatoimisen matkan järjestämiseksi:

Laivamatka hotellipaketit Pärnuun (sisältää laivamatkan, kuljetuksen ja hotellin)

Pelkkä laivamatka Helsingistä Tallinnaan

Airbnb yöpyminen Pärnussa

Linja-autoyhteydet Tallinnasta Pärnuun

Jos korona-aikana et ole uusinut passia tai henkilökorttia, niin ehdit sen vielä tekemään ennen matkaa! Suosittelemme käyntiä poliisiasemalla ilman ajanvarausta, koska aikoja voi olla vaikea saada. Jos passi tai henkilökortti on  voimassa, mutta vanhenee ennen matkaa – saat uusittua sen helposti sähköisesti. HUOM! ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.