Jomon-Shindo-peruskurssi Lahdessa 6.-7.4. – mukana Koko Suomi rennoksi-kampanjassa

Jomon-Shindo auttaa löytämään yhteyden tunteisiin, tasapainottaa sekä aktivoi mielen ja kehon vuoropuhelua. Peruskurssin keskeisenä tavoitteena on synnyttää oivallus rentouden merkityksestä ja tarjota työkaluja kurssille osallistujan arkeen rentouden saavuttamiseksi.

Helposti opittavat harjoitukset vaikuttavat kehoon ja mieleen monilla tasoilla antaen voimia jokapäiväiseen elämiseen. Venyttely sopii kunnosta ja iästä riippumatta kaikille, jotka haluavat vahvistaa terveyttään, hyvinvointiaan, oppimiskykyään ja elämänlaatuaan.

Kurssin sisältö
Peruskurssilla tutustutaan lähemmin kuuteen Shindo -venytykseen, tehdään rentoutusharjoituksia sekä opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön ja perehdytään Jomon -perusharjoituksiin. Kurssisisältö antaa työkaluja omaan hyvinvointiin. Peruskurssilla syvennetään jo venyttelyryhmissä opittuja asioita, mutta kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin.
Paikka
Shindo -kellari
Metsäpellontie 4, Lahti

Kesto 12 h (0,5 op)
6.4.2019 klo 13:00 – 19:00
7.4.2019 klo 10:00 – 16:00
Kurssimaksu
180 € sisältäen koulutusmateriaalin ja todistuksen sekä lauantaina tee/kahvitarjoilun ja sunnuntaina keittolounaan. (kurssi korvaa yhden koulutuspäivän kahden vuoden sisällä käydystä Jomon-Shindo ohjaajakoulutuksesta).
160 €, kun ilmoittaudut 31.3.2019 mennessä.
Shindo ry:n kannatusjäsenille -30€ kurssin norm. hinnasta. (https://shindo.fi/yhdistys/liity-kannatusjaseneksi/)

Kurssin ohjaaja
Susanna Poutanen
Jomon-Shindo -ohjaaja, Shindo-hoitaja ja -kouluttaja
Kuratomi-method vastaava kouluttaja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
susanna.poutanen@gmail.com
p. 044 033 0764