Jomon-shindo -ohjaajakoulutus alkaa Jyväskylässä tammikuussa 2020

Uudistunut Jomon-Shindo® – ohjaajakoulutus yhdistää Shindon lempeät meridiaanivenytykset ja tuen Jomonin rauhoittaviin ja palauttaviin kierto-taivutusvenytyksiin. Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämää jatkumoa Shindolle. Yhdessä ne muodostavat ihania Shindo-flow-tunteja, joissa Jomon- ja Shindo- liikkeet vuorottelevat rennosti virraten.

Ohjaajakoulutus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Koulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeudet Shindo-rentoutus- ja venyttelyryhmien ohjaamiseen, harjoitusten yksilöohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.
Jomon-Shindo-ohjaajana saat valmiudet ohjata Shindoa täydentäviä, ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo tunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat shindo ja jomon harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina.

Kumpaakin menetelmää voidaan soveltaa monipuolisesti erilaisille ryhmille ja yksilöille: esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi esimerkiksi senioreille. Shindo toimii tukena myös vuorovaikutus-, itsetuntemus- ja tunnetyöskentelyssä. Koska menetelmällä on vahva aivopuoliskojemme yhteistyötä tukeva vaikutus, monet luovassa työssä tai opetusalalla toimivat ovat ottaneet sen käyttöönsä. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi ja käyttää Shindoa myös osana muuta ammattiosaamistaan ja työnkuvaansa.

Koulutuksesta on myös mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osio tässä vaiheessa. Suosittelemme kuitenkin uutta Jomon-Shindo kokonaisuutta.

Shindo® – ohjaajakoulutusosio 11pv/ 5op:
Shindo- ohjaajan koulutussisältöön kuuluu rentoutustekniikoita, rentouden/jännityksen havainnointiharjoituksia sekä Shindon meridiaanivenytykset yksin ja parin kanssa. Koulutukseen kuuluu myös hoitoharjoituksia selän ja hartioiden alueelle, varpaille, jaloille ja käsivarsille. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venytysten tehostamisessa että lempeissä tukiotteissa. Hoitotekniikoita harjoitellaan ohjaajakurssin aikana rentouden ja venytysten tukemiseen tarvittavan taidon oppimiseksi. Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Jomon® -ohjaajan moduulikoulutus 4pv:
Jomon-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo kehotyöskentelytunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat Shindo- ja Jomon- harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina. Ohjelmassa Jomon sarjat A ja B, Bon-seisontasarja ja istumasarja.

Valmiit Shindo- ohjaajat voivat osallistua pelkkään Jomon-ohjaajamoduliin, jonka jälkeen saa Jomon-Shindo-ohjaajan valmiudet ja todistuksen.

Koulutuksen kesto ja ajankohta
Koulutuksen aloitusajankohtana on 11.-12.1.2020. Muut koulutuspäivät tarkentuvat ryhmän mukaan. Valmistuminen syys-elokuussa 2020.

Shindo-ohjaajakoulutus sisältää 11 koulutuspäivää, Jomon-moduulin kesto on 4 koulutuspäivää. Lisäksi koulutus sisältää omaa harjoittelua ja yksilöohjauksen.

Suositus ohjaajakoulutukseen osallistumiselle on peruskurssia vastaava kokemus shindosta, mutta koulutukseen voi tulla mukaan myös ilman peruskurssin käymistä. Mikäli haluaisit osallistua koulutukseen vaikka et ole käynyt peruskurssia tai omaa aiempaa kokemusta shindosta, ota yhteyttä.

Kouluttaja
Kouluttajana Anna-Kaisa Hirvanen, Jomon-Shindo® -kouluttaja/hoitaja

Paikka
Kehoterapiapalvelu Shambalan tilat, Nuutinpolku 6, Kirri (Jyväskylä)

Koulutuksen hinta
Shindo-ohjaaja-osio (11pv) 1390,00€ + Jomon-ohjaajamoduuli (4pv) 490,00€= 1880,00€

Lisäksi näyttökoepäivä 124 € (sis.alv 24%) ja Jomon-Shindo-ohjaajan todistusmaksu 250,00 € (alv 0%), sis.japanilainen sertifikaatti sekä Shindo ry:n opintopistetodistus. Näin koko Jomon-Shindo- ohjaajakoulutuksen hinnaksi tulee 2254€.

Huom! Koulutuksesta on mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osuus 1714,00€ (sis. näyttökoe 124€ ja todistus 200€) tai valmiiden Shindo-ohjaajien pelkkä Jomon-ohjaajamoduuli, jolloin ei ole erillisiä todistusmaksuja.

Koulutuksen ensimmäinen maksuerä on maksettava ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Samalla henkilö varaa koulutuspaikan itselleen koko koulutusohjelman ajaksi.

Laskutus:
Koulutuksen voi maksaa erissä koulutuspäivien jälkeen tai sopimuksen mukaan. Kysy myös joustavaa maksuaikataulua tarvittaessa. Koulutuksen lopuksi toinen vastaava kouluttaja laskuttaa näyttökoemaksun ja Shindo ry todistusmaksun.

EARLY BIRD TARJOUS -50€ 30.10. MENNESSÄ ILMOITTAUTUNEILLE!
Koulutus täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kysy lisää, pyydä tarkempi koulutusohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:
Jomon-Shindo®-kouluttaja/hoitaja Anna-Kaisa Hirvanen
anna-kaisa (at) elonvoimaa.fi , p. 050 364 9000