Jomon-Shindo-ohjaajakoulutus alkaa Jyväskylässä – vielä ehdit mukaan 14.-15.5.!

Vielä ehdit mukaan Jomon-Shindo-ohjaajakoulutukseen. Voit aloittaa la-su 14.-15.5. tai 11.-12.6.. Koulutus on alkanut huhtikuussa, mutta voit sopia korvaavat koulutuspäivät kouluttajan kanssa ja pääset vielä hyvin mukaan. Kysy siis vapaiita paikkoja pian!

Aika: huhti-joulukuu 2022  , 15 pv
Paikka: Jyväskylä, Terapiapaja, Eeronkatu 7 a 1 /Elele Rentouden tila (Väinönkatu 40)
Ilmoittautumiset ja lisätiedot:  info@elele.fi /p.0505361996
Kouluttaja: Katja Vuorela, Vastaava Jomon-Shindo-hoitaja-kouluttaja


Uusi Jomon-Shindo- ohjaajakoulutus yhdistää Shindon lempeät meridiaanivenytykset ja tuen Jomonin rauhoittaviin ja palauttaviin kiertotaivutusvenytyksiin. Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämää jatkumoa Shindolle. Yhdessä ne muodostavat ihania Shindo flow-tunteja, joissa Jomon- ja Shindo- liikkeet vuorottelevat rennosti virraten.

Koulutuksen Shindo- ohjaaja-osuus toteutetaan viikonloppuisin (noin kerran /kk) huhti-joulukuussa 2022, jonka lopussa järjestämme yhdessä Jomon-Shindon
peruskurssin osana koulutusta (2pv/12h).
Jomon-ohjaajaosio toteutetaan elo-syyskuussa (2 vkl).


Koulutuksen sisältö:


Yhdistelmäkoulutuksesta valmistuu Jomon-Shindo-ohjaajaksi syyskuussa 2022.

Shindo- ohjaajakoulutus-osio 11 pv/ 5op:
Shindo- ohjaajan koulutussisältöön kuuluu rentoutustekniikoita, rentouden/ jännityksen havainnointiharjoituksia sekä Shindon meridiaanivenytykset yksin ja parin kanssa tuettuina. Koulutukseen kuuluu myös hoitoharjoituksia selän ja hartioiden alueelle, varpaille, jaloille ja käsivarsille. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on merkittävää niin venytysten tehostamisessa kuin lempeissä tukiotteissakin. Hoitotekniikoita harjoitellaan oman rentouden löytämiseksi. Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle koulutusosiolle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle. Koulutuksesta on myös mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osio tässä vaiheessa. Suosittelemme kuitenkin Jomon-Shindo kokonaisuutta.
Jomon-ohjaajan modulikoulutus-osio 4pv:
Jomon-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo kehotyöskentelytunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat Shindo- ja Jomon- harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina. Ohjelmassa Jomon sarjat A ja B, Bonseisontasarja ja istumasarja. Jomon- ohjaajakoulutusmoduli toteutetaan kahtena viikonloppuna. Valmiit Shindo- ohjaajat voivat osallistua pelkkään Jomon-ohjaajakoulutuksen moduliin, jonka jälkeen saa Jomon-Shindo-ohjaajan valmiudet ja todistuksen.


Koulutuksen aikataulu 2022:


Koulutus toteutetaan viikonloppukoulutuksena noin kerran kuussa la klo 11-17, su klo 10-16
ja ajoista voidaan kuitenkin sopia vielä kun ryhmä on koossa (mm. pe ilta+la mahdollisuus).
Koulutuspäivät (15 pv) vuonna 2022
Shindo-ohjaaja-osio 11 pv:
la-su 23.-24.4.
pe-su 20.-22.5.

la-su 11.-12.6.
+ kesäkertaukset/tapaamiset Zoomissa tarpeen mukaan!
(Shindo-osio jatkuu lokakuussa)
Jomon-ohjaaja-osio 4 pv:
la-su 20.-21.8.
la-su 17.-18.9.
Shindo-osio jatkuu:
la-su 22.-23.10.
la-su 19.-20.11. peruskurssin järjestäminen yhdessä
la 10.12. valmistuminen ja näyttökoe


Mihin koulutus antaa valmiudet ja oikeudet?


Jomon-Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon- ja shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksilö-ohjaukseen asiakkaille sekä Jomon-Shindo demojen, peruskurssien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Shindo -tavaramerkkiä toiminnan mainostamisessa.


Missä voi hyödyntää Jomon-Shindo-ohjaajan taitoja?


Menetelmiä voidaan soveltaa erilaisille ryhmille. Shindo-tunnit ovat mm. monien kansalaisopistojen, kuntosalien ja urheiluseurojen ohjelmistoissa ympäri Suomen. Shindoa voi käyttää myös mm. työyhteisöjen parissa, lasten ja nuorten oppimisen tukena, eri ammattien täydennyskoulutuksen osana,
rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tukena sekä vuorovaikutus-, itsetuntemus- ja tunnetyöskentelyssä. Koska menetelmällä on vahva aivopuoliskojemme yhteistyötä tukeva vaikutus, monet luovassa työssä tai opetusalalla toimivat ovat ottaneet sen käyttöönsä. Shindo-ohjaaja voi toimia
monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi ja käyttää Shindoa myös osana muuta ammattiosaamistaan ja työnkuvaansa.


Miten koulutus palvelee omaa ja läheisten hyvinvointia?


Koulutus toimii myös oman rentouden ja itsetuntemuksen prosessina. Jokaisessa koulutuspäivässä rentoudutaan, venytellään ja hoidetaan itseä, vastaanotetaan ja tehdään rentoutta tukevia hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitut hoitoharjoitukset on tarkoitettu kotikäyttöön ystävien ja perheen parissa. Koulutus antaa säännöllisen päivän omalle hyvinvoinnille.


Koulutuksen hinta (sis- alv 24%):
Shindo-ohjaaja-osio 1364,00€ + Jomon-ohjaajamoduli 496,00€= 1860,00€
+ Näyttökoe 124,00 € koulutuksen päätteeksi näytön vastaanottavalle toiselle vastaavalle kouluttajalle.
+ Jomon-Shindo-ohjaajan todistusmaksu 250,00 € (alv 0%) japanilainen
sertifikaatti.
Suomen Kuratomi Jomon Shindo ry:n opintopistetodistus, jonka yhdistys laskuttaa.
Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksen kokonaishinta: 2234,00€


Koulutuksesta on mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osuus 1688,00€ (sis. näyttökoe 124€ ja todistus 200€) tai valmiiden Shindo-ohjaajien pelkkä Jomon-ohjaajamoduli, jossa ei ole todistusmaksuja.


Laskutus:
Yhden koulutuspäivän hinta on 124€ eli 248€/viikonloppu (sis. alv 24%).
Koulutuksen voi maksaa kuukausittain tai sovituissa erissä. Kysy myös
joustavaa maksuaikataulua tarvittaessa. Koulutuksen lopuksi toinen vastaava kouluttaja laskuttaa näyttökoemaksun 124€ ja Shindo ry todistusmaksun.


Koulutuksen paikka:
Koulutukset pidetään Elelen Rentouden tilassa, Jyväskylän keskustassa,
Väinönkatu 40 B 17.
Koulutuspaikka on 3 korttelin päässä Jyväskylän Matkakeskuksen juna/ bussiterminaalista.
Koulutus järjestetään tarvittaessa myös muissa sovituissa tiloissa keskustan alueella. Mikäli osallistujia on enemmän kuin 6, otamme käyttöön suuremman tilan keskustan alueelta.


Ruokailu ja majoitus:
Koulutuksessa on tee/kahvitarjoilut ja pientä purtavaa. Ruokailu tapahtuu omatoimisesti kurssitiloissa tai lähistön lounaspaikoissa. Koulutustilassa on mahdollisuus myös yöpyä kahdessa erillisessä huoneessa 15€/yö – kysy lisää jos kaipaat majoitusta kurssiviikonloppuina.


KYSY LISÄÄ, PYYDÄ TARKEMPI KOULUTUSOHJELMA JA ILMOITTAUDU
MUKAAN!
Ilmoittauduthan viimeistään 11.4.2022 mennessä.
Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu max 10 opiskelijaa. Koulutus toteutuu kun ilmoittautuneita on vähintään 5.
Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Katja Vuorela
Vastaava Jomon-Shindo–kouluttaja-hoitaja
p. 050-536 1996
info@elele.fi
www.elele.fi
www.shindo.fi