Japanin ryhmämatka 31.5.-11.6.2020

Oletko unelmoinut Japani matkasta? Nyt olisi mahdollisuus lähteä ryhmämatkalle Japaniin kesäkuussa Rauli Pitkäsen opastamana. Matkalla saat läpileikkauksen japanilaisesta kulttuurista niin ruoan, taiteiden kuin Jomon-Shindosta Japanissa. Vietämme aikaa Tokyossa ja matkustamme maan sisällä kätevästi Japan-Railpassilla. 

Matkan kokonaiskustannusarvio riippuen lennoista on noin 2500€ (sisältää tarjouslennot, yöpymiset 10 yötä erilaisissa majoistuksissa, kolme ateriaa/päivä ja viikon Japan-rail passin. HUOM! matkasta voi tulla hintavampi, jos lentosi ovat kalliimmat). Matkan loppuhinta peritään osallistujilta kokonaan tai osissa ennen matkaan lähtöä. Tarkempi hinta päivittyy kun ryhmäkoko selkeytyy. Ohjatulle matkalle otetaan max. 10 henkilöä. 

TOIMI NÄIN:

On tärkeää, että lennot ostetaan vähintään alla olevien päivien mukaisesti! Voit olla tarvittaessa yhteydessä matkanjohtajaan. Alla olevilla tarkkoilla lentotiedoilla saapuvat saavat oppaan vastaan.

Muilla lennoilla (Hanedan/Naritan lentokentille) saapuville ei välttämättä saada opasta kentältä yöpymispaikalle. He kuitenkin saavat vähintään ohjeistuksen, kuinka saapua määränpäähän omatoimisesti mikäli opasta ei saada järjestettyä.

LENTOTIEDOT:

Lähtö päivä 31.5.20
Klo: 00.50 Helsinki AY061 -Tokyo (Haneda). 

Paluu päivä 11.6.20
Klo: 01.35 Tokyo AY062 (Haneda) – Helsinki

Suomalaisen ei tarvitse hakea viisumia Japaniin mutta on hyvä tarkistaa, että passi on vähintään voimassa koko Japanissa oloajan! 

Ilmoittaudu mukaan matkalle tästä

Huom! tarvitset myös lentotiedot ilmoittautumiseen!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2020, jotta saamme ryhmäjärjestelyt tehtyä.
 
Ennen matkaan lähtöä pidämme yhteisen matkansuunnittelu tapaamisen, jossa käymme matkaan liittyviä toiveita läpi.

Lisää tietoa matkasta voit kysyä:
Rauli Pitkänen
+358407344715
rauli@raulipitkanen.fi