Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sonkyo venytykset / Kuratomi Jomon Shindo menetelmä

11.6.2022 @ 10:00 - 16:00

Kahden viikonlopun (4 päivää) kokonaisuus siitä, miten lisätä liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa helposti erityisesti lantion, vatsan ja reisien alueelle. Sonkyo Strech on oma venyttelysarjansa, joka tehdään levosta käsin, kyljellään ja selällään. Nimen käännös onkin ”kyykky kyykky” koska siinä huomioidaan koko kehon eri linjojen liikkuvuus, jotta kyykky asento helpottuisi ja lantion alueen jännitykset laukeaisivat ja suuret lihasryhmät lantiossa, vatsassa ja jaloissa saisivat tilaa hengittää.

Se on erittäin lempeä venyttelytapa, jolla on laaja ja monipuolinen terveysvaikutus. Se hoitaa polvia, nilkkoja, lantion aluetta ja auttaa sisäelimiä asettumaan paikoilleen. Se on erittäin hyvä polvi- ja nilkkavaivoista kärsiville, ja siitä on ollut apua mm. MS taudin haittojen minimointiin.

 

Viikonloppu sopii kaikille, eikä siihen vaadita ennakkotietoja menetelmästä.

Kurssilta saat: opettajamme uusimmat venytykset, kurssimateriaalin, tukea venytyksiin, hoitoja itsellesi ja uusia taitoja hoitaa muita, iloa ja rentoutta ryhmänä toimimisesta!

Shindo ohjaajana voit ottaa opit suoraan käyttöön rentouttaviin ryhmiisi.

 

Kustannukset: Koulutuksen hinta on 100e /päivä niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti, ammattilaisille koulutus on alvillinen. Tämän koulutusmaksun voi maksaa osina. Yhdistyksen laskuttama todistusmaksu, 100e, tulee Kuratomille.

 

Aika: 11.-12.6. la- su klo 10:00-16.00 sekä 2.-3.7. la-su 10:00-16.00

Sitovat ilmottautumiset viikkoa ennen, kysy lisätietoja ja paikkoja myös jo alkaneista tai jatkuvista kursseista Marjalta, marja.kaskisaari@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa, Marja

Tiedot

Päivämäärä:
11.6.2022
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Jyväskylä

Tiedot

Päivämäärä:
11.6.2022
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Jyväskylä