Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuratomi Method koulutukset Jyväskylässä: Space walk

8 tammikuun @ 10:00 - 16:00

Oletko kiinnostunut käymään jonkun opiskelukokonaisuuden Kuratomi menetelmästä? Space Walk, jaloilla hoitaminen, on osa tätä kokonaisuutta, jonka voit käydä myös itsenäisenä kurssina.

Kuratomi menetelmän opinnot ovat ihania viikonloppuja itselle rentoutumiseen ja uuden oppimiseen, joihin voit osallistua ilman ennakkotietoa.

Space Walk Healing on kahden viikonlopun kurssi. Josta ensimmäinen osa on la-su 7.11.2023-8.1.2023 Maatalolla, Jyväskylässä.

Kurssilta voi odottaa: hoitoja itselle, itsehoitoa ja toisten tekemiä hoitoja itselle. Kursseilla opitaan myös opettajamme uudet ”vertikaalivenytykset” ja uudistuneet shindo venytykset, jotka Sensei tarkoitti meidän Jomon-Shindo flow kokemukseksi. Saat tukea näihin venytyksiin ja opit niiden avulla itsestäsi.

Space Walk venytykset ja hoidot hoitavat meitä levosta käsin. Rentoudumme siis futonilla suurimman osan aikaa aktivoiden erityisesti jalkoja, aivan kuin kävelisimme avaruudessa ilman painovoimaa.

 

Hinta: Hinta on alempi niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti eli yhden viikonlopun hinta on 100e/ per päivä eli yhteensä 200e (ei alv maksua). Ammattilaisille ja Shindoa mainostaville edelleenkin alvillisena (24%).

Kuratomille tulee maksaa todistusmaksu 100e kahden viikonlopun koulutuksen jälkeen.

Sitova ilmoittautuminen mielellään viikkoa ennen kurssin alkua p. 0504120552 tai marja.kaskisaari@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut lepäämään ja elpymään! t. Marja

Tiedot

Päivämäärä:
8 tammikuun
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Maatalo
Kauppakatu 19 D, 3. krs.
Jyväskylä,
+ Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
8 tammikuun
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Maatalo
Kauppakatu 19 D, 3. krs.
Jyväskylä,
+ Google Map