Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Donguri ball/ Kuratomi Jomon Shindo menetelmä

18.6.2022 @ 10:00 - 16:00

Yhden viikonlopun (2 päivää) kurssi siitä, miten käyttää ”tammenterhopalloa”, Donguria, apuna Jomon Shindo rentoudessa. Puupallot vaikuttavat voimakkaasti hermoston tasapainoon. Sen avulla voi hoitaa epätasapainoa hermostossa ja lihaksistossa. Pallon avulla hermosto sekä herää että lepää ja rauhoittuu venytyksissä. Siksi se sopii hyvin erilaisiin uupumus- ja ylirasitustiloihin. Samalla se vahvistaa kehon keskustan voimaa ja rentoutta.

Viikonloppu sopii kaikille, eikä siihen vaadita ennakkotietoja menetelmästä. Kurssilaisilla on mahdollisuus hankkia ”tammenterhopallo” itselleen opiskelijahintaan.

Kurssilta saat: opettajamme uusimmat venytykset, kurssimateriaalin, tukea venytyksiin, hoitoja itsellesi ja uusia taitoja hoitaa muita, iloa ja rentoutta ryhmänä toimimisesta!

Shindo ohjaajana voit ottaa opit suoraan käyttöön rentouttaviin ryhmiisi.

Kustannukset: Koulutuksen hinta on 100e /päivä niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti, ammattilaisille koulutus on alvillinen. Tämän koulutusmaksun voi maksaa osina. Yhdistyksen laskuttama todistusmaksu, 100e, tulee Kuratomille.

Koulutus: 18.-19.6. la ja su klo 10.00-16.00

Sitovat ilmottautumiset viikkoa ennen, kysy lisätietoja ja paikkoja myös jo alkaneista kursseista Marjalta, marja.kaskisaari(at)gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa, Marja Kaskisaari

Tiedot

Päivämäärä:
18.6.2022
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Jyväskylä

Tiedot

Päivämäärä:
18.6.2022
Aika:
10:00 - 16:00
Kotisivu:
www.kaskipolku.fi

Järjestäjä

Kaskipolku

Tapahtumapaikka

Jyväskylä