Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arjen luksusta Shindo-kurssilta Piispalassa

15.10.2022 @ 11:00 - 16:00

Arjen luksusta Shindo-kurssilta Piispalassa 15.-16.10.2022

Tee irtiotto arjesta rennosti venytellen ja käyttäen Jomon-Shindon itsehoidollisia työkaluja Piispalassa Anne Rahkolan opastuksella. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä ja kehää kiertävistä tunteista, ja vapauttaa tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja kurssille voi osallistua yksin tai parin kanssa.

KURSSIN SISÄLTÖ

Shindolla on todettu fysiologisisia reaktioita kehossa: syvähengitys aktivoi vagushermoa, joka on tärkein parasympaattista (rauhoittavaa) hermostoa aktivoiva hermo. Tukiotteet ja kevyt rapsuttelu auttavat faskioiden eli kehon kolmiulotteisen sidekudosverkon kireyksiä vapautumaan.
Shindo antaa tilaa pysähtymiseen ja kuulosteluun.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan Shindo on arjen luksusta.
Jomon-Shindo-peruskurssilla tutustutaan kuuteen meridiaanivenytykseen sekä muutamiin Jomon-kierto-taittovenytyksiin. Kurssilla harjoitellaan Shindon itsehoitomenetelmiä, tehdään rentoutusharjoituksia sekä opetellaan tukemaan ja vastaanottamaan tukea venytyksen aikana. Kurssi sisältää myos yksinkertaisia rentouttavia hoitotekniikoita yhdessä (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön.
Jomon-Shindo auttaa löytämään vahvistaen keho-mieli-yhteyttä ja tasapainottaa tunteita. Peruskurssilla tutustutaan Shindon taustalla vaikuttavaan Masunagan meridiaaniteoriaan ja syvennetään ymmärrystä venytysten ja itsehoidon vaikutuksista. Kurssisisältö antaa työkaluja omaan rentouden ja hyvinvoinnin lisäämiseen ja palautumiseen.

ILMOITTAUTUMINEN JA HINTA

Kurssin hinta on 345€/hlö.
Hinta sisältää opetukset, materiaalit, majoituksen kahden hengen huoneissa liinavaattein sekä täysihoitoruokailut (tulopäivän päivällinen, lähtöpäivän aamiainen ja lounas). Voit ilmoittautua vastaanottoomme p. 0207694300 tai piispala@piispala.fi
Yhden hengen huoneen lisämaksu 30€/hlö.

LISÄTIETOJA

Kurssin sisältöön ja Shindoon liittyvät tiedustelut kurssin ohjaajalta Anne Rahkola p. 0442113462, annepaulahelena@gmail.com
Jos olet kiinnostunut voit jatkaa peruskurssin jälkeen ohjaajakoulutukseen. Jomon-Shindo-ohjaajakoulutus alkaa peruskurssin jälkeen syksyllä 2022. Peruskurssi korvaa myos ensimmäisen päivän parin vuoden sisällä aloitetusta ohjaajakoulutuksesta.

Tiedot

Päivämäärä:
15.10.2022
Aika:
11:00 - 16:00
Kotisivu:
www.piispala.fi

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Piispala
Kannonkoski, + Google Map

Tiedot

Päivämäärä:
15.10.2022
Aika:
11:00 - 16:00
Kotisivu:
www.piispala.fi

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Piispala
Kannonkoski, + Google Map