Shindo-peruskurssi Pihtiputaalla 10. -11.3.2018

Onko kroppa jumissa tai kaipaisitko keinoja rentoutua arjen keskellä? Tule mukaan Shindon peruskurssille Pihtiputaan Niemenharjulle hakemaan eväitä rentoon ja hyvään oloon.
Shindon peruskurssilla teemme yksinkertaisia rentoutusvenytyksiä ja -harjoituksia, joiden avulla voi rentoutua ja vähentää kehon ja mielen jännityksiä. Shindo perustuu syviin hengityksiin ja rauhallisiin venytyksiin, jotka auttavat päästämään irti stressistä,  lihaskireyksistä ja opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Venytysten lisäksi harjoittelemme kurssilla kotikäyttöön kahta yksinkertaista, mutta tehokasta shindo-hoitoa, jotka rentouttavat koko kehon päästä varpaisiin.
Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikkeet ovat lempeitä ja ne tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Ohjaaja myös tukee tarvittaessa liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle keholle sopivimman tavan venytellä. Kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin.
Saat kurssilta myös kuvitetun venyttelyohjemateriaalin ja Shindo ry:n todistuksen.
Aika:  10.- 11.3.2018,  lauantaina klo 12 -18 ja sunnuntaina klo 10 – 16
Paikka: Niemenharjun Matkailukeskus, Harjukatu 2, 44800 Pihtipudas.
Kurssin hinta: 150 €,  sisältää lounaan molempina päivinä sekä välipalan lauantaina iltapäivällä, kurssimateriaalin ja opintopistetodistuksen. Shindo ry jäsenet ja kannatusjäsenet 130 €.
Kurssin ohjaa Shindo-kouluttaja Anne Rahkola.
Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 4.3.2018: info(at)shindo.fi tai annepaulahelena@gmail.com, 044 211 3462.
Majoitus:  2 hh 40€/hlö, 1 hh 70€/hlö. Majoittumiset varataan suoraan Niemenharjun Matkailukeskuksesta.  Puhelin 020 786 6370 | info(at)niemenharju.fi.  Muista mainita varatessasi, että olet osallistumassa kurssille, niin saat huoneen alennettuun hintaan.