Shindo® -ohjaajakoulutus alkaa Vantaalla 13.1.-14.1.2018

Shindo-ohjaajakoulutus, 5 op

Shindo® on kokonaisvaltainen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat laaja-alaisesti kehoomme ja mieleemme tuoden niihin tasapainoa ja elinvoimaa. Shindo tukee, ylläpitää ja edistää terveyttä ja hyvinvointia. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa.

Harjoittelemme ohjaajakurssin aikana hoitamista kehon venytysten tukemisen oppimiseksi. Kurssilla opetetut hoidot ovat tarkoitettu kotikäyttöön.

Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksilöohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.

Shindoa voidaan soveltaa erilaisille ryhmille; esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi esimerkiksi senioreille.

Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttajahoitajakoulutukselle.

Koulutuspäivät

Kurssi sisältää 11 koulutuspäivää, oman harjoittelun ja yksilöohjauksen.

Koulutuksen aloituspäivä 13.1. – 14.2018.

Muut koulutuspäivät: 10.2. – 11.2., 19.5. – 20.5., 4.8. – 5.8., 1.9. – 2.9.

Näyttökoepäivä sovitaan myöhemmin.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Riitta Haarnoja, Shindon vastaava kouluttaja

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 1380€. Hinta sisältää yksilöllisen ohjauksen pienryhmässä, näyttökokeen ja todistusmaksun Shindo ry:lle. Koulutuksen ensimmäinen maksuerä on maksettava ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Samalla henkilö varaa koulutuspaikan itselleen koko koulutusohjelman ajaksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 21.12.2017 mennessä rentoutusainailona(at)gmail.com tai 050 362 8679.