Shindo-menetelmän kehittäjän Kazuko Kuratomin koulutukset Lahdessa 13.-20.10.2018

 

Ihanan rentouttavia venytyksiä selinmakuulla pötkötellen. Kiedotut hoitoliinat antavat venytyksiin aivan uudenlaisen tuen myös yksin venytellessä ja varpaatkin saavat samalla miellyttävän käsittelyn. Voisikin sanoa, että tässä on venyttely ja Shindosta tuttu varvashoito samassa paketissa.
Tasuki on japaniksi kimonon vyö ja tästä Sensei on saanut innoituksen käyttää venytyksissä sekä hoidoissa eri pituisia kiedottuja hoitoliinoja. Tasuki gate sopii mainiona lisänä niin Shindo- venyttelyryhmiin kuin Shindo -hoitoihin, sillä niillä voidaan tehostaa hoitamista ja helpottaa hoitajan työtä. Kurssi sopii erinomaisesti Shindo- ja Jomon- ohjaajille ja -kouluttajille.
Tasuki gake: 13.-14.10.2018 Lahti
Kurssin hinta: 250€ (sis. koulutusmaksu 200€ + todistusmaksu 50€)

Tule laajentamaan ja syventämään hoitokokemusta Nail Methodilla. Tässä menetelmässä Shindo-hoidon apuna ja tukena käytetään (puu)tikkua, joka tehostaa hoidon vaikutuksia ja suuntaa energian juuri haluttuun kohtaan. Voidaan käyttää esimerkiksi arpien hoitoon ja erittäin herkillä ja kosketukselle aroilla alueilla. Nail method on myös tehokas itsehoitomenetelmänä.
Nail Method: 15.-16.10. Lahti
Kurssin hinta: 250€ (sis. koulutusmaksu 200€ + todistusmaksu 50€)

Tiesitkö, että voit todellakin tehdä Shindo-hoidon lähes yksinomaan jaloillasi? Spacewalkissa Sensei opettaa meille, kuinka rytmiä ja voimaa muutellaan myös jalkatyöskentelyssä. Opimme miten pää, niska, hartiat, kyljet, selkä, lavat ja hara hoidetaan lempeän tehokkaasti pelkillä jaloilla.
Spacewalk: 17.-18.10. Lahti
Kurssin hinta: 250€ (sis. koulutusmaksu 200€ + todistusmaksu 50€)

Sensei Kuratomin uusin kehotyöskentelymenetelmä. Koulutus nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.
Kuratomi Method – uudet tuulet: Oringu Ring & Donguri Ball 19.-20.10. Lahti
Kurssin hinta: 250€ (sis. koulutusmaksu 200€ + todistusmaksu 50€)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Susanna Poutanen
susanna.poutanen(at)gmail.com
p.044 033 0764