Muurla: Shindo peruskurssi 13.-14.1.2018

Shindo on kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentouttavia venytyksiä ja hoitoja

Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Shindo auttaa myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Venyttelytunneilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu.

Kurssin sisältö

Shindo-peruskurssilla tutustutaan perusvenytyksiin, tehdään rentoutusharjoituksia sekä opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön. Kurssisisältö antaa työkaluja omaan hyvinvointiin.

Kurssi voi olla myös rentouttava loma venytellen ja hoidoista ja hyvästä ruuasta nauttien, ilman suorituspaineita. Kurssi on kokemuksellinen, shindon lempeän viestin tukema ”retriitti”. Mukaasi saat materiaalin, josta voit myöhemmin kerrata asioita.

Ajankohta

13.-14.1.2018

Ota mukaan

Venyttelyyn sopivat mukavat ja lämpimät vaatteet

Kohderyhmä

Peruskurssilla syvennetään jo venyttelyryhmissä opittuja asioita, mutta kurssi sopii mainiosti myös vasta-alkajille startiksi ja tutustumiskurssiksi lajiin.

Kurssimaksu:  150 e
Kurssimaksu sisältää opetuksen ja venyttelyharjoitukset sekä lounaat ja välipalat.

Kouluttajana Riitta Mursula-Innanen, KM, luokanopettaja, vastaava kouluttaja, Shindo ry

Ilmoittautumiset 2.1.2018 mennessä Muurlan Opiston www-sivulla www.muurlanopisto.fi
tai toimisto p. 044 758 1500.