Jyväskylä: Jomon-Shindo peruskurssi ja Shindo-ohjaajakoulutus kesällä 2018

Jomon-Shindo peruskurssi 9.-10.6.2018

Kurssilla teemme yksinkertaisia Shindo-rentoutusvenytyksiä ja -harjoituksia joiden avulla voimme vähentää kehon ja mielen jännityksiä.  Shindo perustuu syviin hengityksiin ja rauhallisiin venytyksiin, jotka auttavat päästämään irti stressistä ja kireyksistä opettaen kuuntelemaan omaa kehoa. Tutustumme myös muutamaan helposti omaksuttavaan Shindo-hoitotekniikkaan sekä Jomon-menetelmän perusharjoituksiin. Kiertotaivutusvenyttely Jomon on jatkumoa Shindo-tekniikoille. Se auttaa hoitamaan erityisesti niveliä ja sisäelimiä kehon kiertoliikkeiden ja rentoutuksen avulla.
 
Kurssi soveltuu hyvin sekä ensikertalaisille että Jomon-Shindosta jo kokemusta omaaville, kukin ohjataan tekemään harjoituksia oman tilanteensa mukaan. Työskentelemme lempeästi auttaen kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja avautumaan.
 

Kurssista saa halutessaan peruskurssitodistuksen. Peruskurssilta on mahdollisuus jatkaa Shindo®-ohjaajakoulutukseen, joka alkaa 14.-15.7. Kurssi vastaa ohjaajakoulutuksen ensimmäistä päivää, jonka saa hyvityksenä ohjaajakoulutukseen osallistuessaan.

Kouluttaja: Anna-Kaisa Hirvanen, Shindo®kouluttaja-hoitaja ja Jomon®-ohjaaja.

Paikka: Kehoterapiapalvelu Shambalan tilat, Nuutinpolku 6, Kirri (Jyväskylä)
Aika: la klo 13-19, su klo 10-16
Hinta: 150€ / 120 € (sis.alv) (alennettu hinta: työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, Shindo ry:n jäsenet)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

www.elonvoimaa.fi

Anna-Kaisa Hirvanen
annakaisahirvanen(at)gmail.com

https://www.facebook.com/elonvoimaa

Lämpimästi tervetuloa!


Shindo-ohjaajakoulutus alkaa Jyväskylässä 14.-15.7.2018

Shindo-ohjaajakoulutus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Koulutus antaa sinulle valmiudet ja oikeudet Shindo-rentoutus- ja venyttelyryhmien ohjaamiseen, harjoitusten yksilöohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.

Shindoa voidaan soveltaa monipuolisesti erilaisille ryhmille; esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi esimerkiksi senioreille.

Ohjaajakoulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Koulutus sisältää 11 koulutuspäivää, oman harjoittelun ja yksilöohjauksen.

Koulutuksen aloituspäivät 14. – 15.7.2018.

Muut koulutuspäivät (alustavasti) : 8. – 9.9., 6. – 7.10., 3. – 4.11., 1. – 2.12.2018

Näyttökoepäivä sovitaan myöhemmin. Valmistuminen joulukussa 2018.

Kouluttaja: Anna-Kaisa Hirvanen, Shindo® kouluttaja-hoitaja ja Jomon®-ohjaaja

Paikka: Kehoterapiapalvelu Shambalan tilat, Nuutinpolku 6, Kirri (Jyväskylä)

Koulutuksen hinta

Ohjaajakoulutuksen hinta on 1180 € + alv 24 % 211,20 €, sisältäen 11 kurssipäivää ja 2 tunnin yksilöohjauksen.  Näyttökoepäivä 100 €, sis.alv 24%  ja todistusmaksu 200 €, alv 0%. Koulutukseen voi osallistua myös ilman näyttökoetta ja todistusta.

Koulutuksen ensimmäinen maksuerä on maksettava ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Samalla henkilö varaa koulutuspaikan itselleen koko koulutusohjelman ajaksi.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

www.elonvoimaa.fi

Anna-Kaisa Hirvanen
annakaisahirvanen(at)gmail.com

https://www.facebook.com/elonvoimaa